Догори
Дати відгук

В "Укренерго" з'явився новий керівник

Голову правління обрала Наглядова рада

1 хв на прочитання03 Серпня 2020, 15:30
Поділитись:

Наглядова рада державної компанії "Укренерго" на позачерговому засіданні за результатами конкурсу вибрала та призначила Володимира Кудрицького на позицію голови правління компанії. Про це повідомила пресслужба компанії.

Повідомляється, що з вересня 2019 року Кудрицький обіймав посаду першого заступника голови правління, а з кінця лютого 2020 року виконував обов'язки керівника "Укренерго". До компанії Кудрицький прийшов у 2016 році, посівши пост заступника директора з інвестицій. До призначення в "Укренерго" Кудрицький працював директором з розвитку "Укртранснафти", був операційним менеджером і директором з внутрішнього аудиту в провідних міжнародних та українських компаніях: MHP S.A., EastOne, ТНК-ВР, Grant Thornton.

Зазначимо, що у декларації за 2017 рік у нового очільника підприємства зарплата за рік становила понад 3 млн 150 тис. грн, а гонорари та інші виплати згідно з цивільно-правовими правочинами були майже 5 млн грн.

Куницький є співвласником двох квартир в Києві площею 84 та 103 квадратних метри, та дачного будинку під Києвом площею 181 кв. м. Також родині посадовця належить два авто - Nissan Maximа 2000 року та Audi Q7 2012 року. А от у банку він тримає на рахунках понад 1 млн гривень.   

Тим часом, колишній член Наглядової ради "Укренерго" йде у суд, щоб повернути посаду.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.