Догори
Дати відгук

В Україні заборонили міжміські пасажирські перевезення через коронавірус

З 18 березня міжміські та міжобласні перевезення пасажирів через коронавірус. З 17 березня не працюватиме метро

1 хв на прочитання17 Березня 2020, 10:26
pixabay.com pixabay.com
Поділитись:

Уряд України на виконання доручення президента держави ухвалив рішення обмежити пасажирські перевезення для запобігання поширення коронавірусу. Відповідне рішення опубліковано на Урядовому порталі в ніч на вівторок, 17 березня.

"Постановою введена заборона залізничного, авіа- та автобусного міжміських та міжобласних пасажирських перевезень, а також робота метрополітенів", - йдеться у повідомленні.

Заборона триватиме з 18 березня по 3 квітня.

Крім того, з 17 березня по 3 квітня не працюватиме метрополітен у Києві, Харкові та Дніпрі. Також влада заборонила перевозити більше 10 пасажирів одночасно в трамваях, тролейбусах, автобусах на міських маршрутах.

Як повідомляв GreenPost, з 17 березня в Україні заборонено проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб.

Крім того, з 17 березня мають тимчасово закритися всі ресторани, кафе, бари, торговельно-розважальні центри, фітнес-центри. Заклади харчування зможуть продовжити працювати лише для доставки їжі "за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту".

Водночас мають працювати супермаркети, аптеки, банки і страхові компанії.

Також уряд доручив міністерству охорони здоров'я припинити планову госпіталізацію та планові операції, крім невідкладних та термінових через коронавірус.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.