Догори
Дати відгук

В Одесі перед судом постане жінка, яка з особливою жорстокістю вбила свого кота

Шкуродерці світить до трьох років в'язниці.

1 хв на прочитання08 Квітня 2021, 16:45
Перед судом постане жінка, яка з особливою жорстокістю вбила свого кота Перед судом постане жінка, яка з особливою жорстокістю вбила свого кота
Поділитись:

В Одесі судитимуть жінку, яка жорстоко вбила свого кота. Про це повідомляє пресслужба Одеської обласної прокуратури.

Прокурори Суворовської окружної прокуратури 6 квітня направили до суду обвинувальний акт щодо 56-річної одеситки. Жінка підозрюється у жорстокому поводженні з тваринами (ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу).

Слідством встановлено, що в лютому цього року вона, під час раптового нападу агресії, скинула тварину з балкона своєї квартири на 10-му поверсі житлового будинку. Після цього шкуродерка вийшла з кухонним ножем на вулицю. Побачивши, що тварина вижила, завдала їй удари ножем, від яких вона загинула.

Свідками події стали сусіди, які й викликали поліцію, а потім дали обвинувальні покази проти нелюдки. Також люди зафіксували жорстокий вчинок і зізнання живодерки на відео. Підозрювана зізналася правоохоронцям, що після того, як кіт подряпав їй руку, викинула його з 10-го поверху своєї квартири. Потім вона добила його ножем і викинула у сміттєвий бак.

Тим часом у ліси Полтавщини випустять незвичайних австралійських кроликів (фото).

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко