В курятині знайшли інфекцію: яку продукцію тепер небезпечно купувати

1 хв на прочитання14 Січня 2021, 18:21
Фото ілюстративне

Українцям радять не купувати заморожену курячу печінку.

У курячих крильцях, які завезли на українські прилавки з Польщі. знайшли сальмонелу. Про це повідомили спеціалісти Держспоживслужби. 

Небезпечна курятина потрапила на підприємство ТОВ "Агропобутсервіс". Туди відправили заморожені субпродукти - печінку.

Підприємство, куди потрапив продукт, розташоване в селі Надичі Жовківського району на Львівщині.

У Держпродспоживслужбі кажуть, що заражений продукт мають вилучити не пізніше, ніж через два дні. 

Нагадаємо, що сальмонела - це бактерія, яка часто спричиняє хвороби харчового походження. Симптоми сальмонельозу з'являються через 6-48 годин після вживання заражених продуктів. Інфіковані скаржаться на діарею, підвищення температури, хворобливі спазми в животі.

Як ми писали раніше, восени на Прикарпатті на сальмонельоз занедужали кілька людей. 

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: