У курячих крильцях, які завезли на українські прилавки з Польщі. знайшли сальмонелу. Про це повідомили спеціалісти Держспоживслужби.
Небезпечна курятина потрапила на підприємство ТОВ "Агропобутсервіс". Туди відправили заморожені субпродукти - печінку.
Підприємство, куди потрапив продукт, розташоване в селі Надичі Жовківського району на Львівщині.
У Держпродспоживслужбі кажуть, що заражений продукт мають вилучити не пізніше, ніж через два дні.
Нагадаємо, що сальмонела - це бактерія, яка часто спричиняє хвороби харчового походження. Симптоми сальмонельозу з'являються через 6-48 годин після вживання заражених продуктів. Інфіковані скаржаться на діарею, підвищення температури, хворобливі спазми в животі.
Як ми писали раніше, восени на Прикарпатті на сальмонельоз занедужали кілька людей.