В Італії ціну на гавайську піцу підняли у 10 разів, щоб її не купували

1 хв на прочитання09 Серпня 2024, 12:46
Фото: Bild

«Компенсація італійським кухарям за приготування чужорідної їжі».

В одному з ресторанів Італії ціну на гавайську піцу підняли вдесятеро, щоб її не замовляли клієнти. Про це розповідає Bild.

Піца — традиційна страва та гордість Італії. Тому там дуже не люблять її гавайський варіант із ананасами — страву, вигадану в Канаді 1962 року. Вона увійшла до складеного нещодавно списку найгірших піц італійської сільськогосподарської асоціації Coldiretti.

А одна з туристок опублікувала відео з ресторану в Італії, де ціну на гавайську піцу підняли вдесятеро порівняно з рештою. За страву з ананасами вимагають 100 євро. Портал Südtirol News називає це «компенсацією» італійським кухарям за приготування чужорідної їжі.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: