- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- В Італії ціну на гавайську піцу підняли у 10 разів, щоб її не купували
В Італії ціну на гавайську піцу підняли у 10 разів, щоб її не купували
«Компенсація італійським кухарям за приготування чужорідної їжі».
В одному з ресторанів Італії ціну на гавайську піцу підняли вдесятеро, щоб її не замовляли клієнти. Про це розповідає Bild.
Піца — традиційна страва та гордість Італії. Тому там дуже не люблять її гавайський варіант із ананасами — страву, вигадану в Канаді 1962 року. Вона увійшла до складеного нещодавно списку найгірших піц італійської сільськогосподарської асоціації Coldiretti.
А одна з туристок опублікувала відео з ресторану в Італії, де ціну на гавайську піцу підняли вдесятеро порівняно з рештою. За страву з ананасами вимагають 100 євро. Портал Südtirol News називає це «компенсацією» італійським кухарям за приготування чужорідної їжі.
Більше новин читайте на GreenPost.