Догори
Дати відгук

В Італії ціну на гавайську піцу підняли у 10 разів, щоб її не купували

«Компенсація італійським кухарям за приготування чужорідної їжі».

1 хв на прочитання09 Серпня 2024, 12:46
Фото: Bild Фото: Bild
Поділитись:

В одному з ресторанів Італії ціну на гавайську піцу підняли вдесятеро, щоб її не замовляли клієнти. Про це розповідає Bild.

Піца — традиційна страва та гордість Італії. Тому там дуже не люблять її гавайський варіант із ананасами — страву, вигадану в Канаді 1962 року. Вона увійшла до складеного нещодавно списку найгірших піц італійської сільськогосподарської асоціації Coldiretti.

А одна з туристок опублікувала відео з ресторану в Італії, де ціну на гавайську піцу підняли вдесятеро порівняно з рештою. За страву з ананасами вимагають 100 євро. Портал Südtirol News називає це «компенсацією» італійським кухарям за приготування чужорідної їжі.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Більше з GreenPost
Фото ілюстративне
Нова хвиля COVID-19 в Азії: Гонконг і Сінгапур фіксують зростання захворюваності
1 хв на прочитання37 хвилин тому
Божевільний мед Гімалаїв: екзотика за рахунок бджіл
Божевільний мед: скільки він коштує бджолам?
2 хв на прочитаннягодина тому
M142 HIMARS
Україна заплатила $770 млн за несправну чи взагалі не отриману зброю — Financial Times
1 хв на прочитання2 години тому
День любові до дерев: екологічна важливість та відновлення в Україні. Фото: cbd.int
День любові до дерев: коли серце природи в кожному листку
3 хв на прочитання2 години тому
У США науковицю звинувачують у ввезенні до країни незадекларованих зразків ембріонів жаби
2 хв на прочитання3 години тому
Зеленський затвердив склад української делегації на переговори з РФ у Стамбулі
2 хв на прочитання4 години тому
На Волині - початок грибного сезону: перші підберезники вже знайдені
1 хв на прочитання5 годин тому
Частіше вражає жителів бідних країн, переважно з низькою вагою: науковці визнали 5-й тип діабету, пов’язаний із недоїданням
1 хв на прочитання8 годин тому