Догори
Дати відгук

В Італії ціну на гавайську піцу підняли у 10 разів, щоб її не купували

«Компенсація італійським кухарям за приготування чужорідної їжі».

1 хв на прочитання09 Серпня 2024, 12:46
Фото: Bild Фото: Bild
Поділитись:

В одному з ресторанів Італії ціну на гавайську піцу підняли вдесятеро, щоб її не замовляли клієнти. Про це розповідає Bild.

Піца — традиційна страва та гордість Італії. Тому там дуже не люблять її гавайський варіант із ананасами — страву, вигадану в Канаді 1962 року. Вона увійшла до складеного нещодавно списку найгірших піц італійської сільськогосподарської асоціації Coldiretti.

А одна з туристок опублікувала відео з ресторану в Італії, де ціну на гавайську піцу підняли вдесятеро порівняно з рештою. За страву з ананасами вимагають 100 євро. Портал Südtirol News називає це «компенсацією» італійським кухарям за приготування чужорідної їжі.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Україна та OACPS зміцнюють співпрацю у продовольчій сфері
Україна та OACPS поглиблюють партнерство для зміцнення глобальної продовольчої безпеки
2 хв на прочитання2 години тому
Черга вагонів із зерном до портів Одеси зросла на 51%
Черга вагонів із зерном до портів Одеси за тиждень зросла на 51%
2 хв на прочитання3 години тому
Фото з відкритих джерел
Україна увійшла до топ-6 світових експортерів ячменю у 2024 році
1 хв на прочитання5 годин тому
Фото: Pixabay
Спільна висадка винограду: як сумісність сортів впливає на врожайність
2 хв на прочитання9 годин тому
Червона класика з Іспанії: час підняти келих за Темпранільйо
2 хв на прочитання14 годин тому
Міністерство економіки впроваджує платформу «Пульс» для збору зворотного зв’язку від бізнесу
1 хв на прочитанняВчора
Польські перевізники погрожують заблокувати всі пункти пропуску до кінця року
2 хв на прочитанняВчора
Кіровоградщина збирає перший урожай мигдалю, відкриваючи шлях промисловим садам
2 хв на прочитанняВчора