Догори
Дати відгук

В Італії ціну на гавайську піцу підняли у 10 разів, щоб її не купували

«Компенсація італійським кухарям за приготування чужорідної їжі».

1 хв на прочитання09 Серпня 2024, 12:46
Фото: Bild Фото: Bild
Поділитись:

В одному з ресторанів Італії ціну на гавайську піцу підняли вдесятеро, щоб її не замовляли клієнти. Про це розповідає Bild.

Піца — традиційна страва та гордість Італії. Тому там дуже не люблять її гавайський варіант із ананасами — страву, вигадану в Канаді 1962 року. Вона увійшла до складеного нещодавно списку найгірших піц італійської сільськогосподарської асоціації Coldiretti.

А одна з туристок опублікувала відео з ресторану в Італії, де ціну на гавайську піцу підняли вдесятеро порівняно з рештою. За страву з ананасами вимагають 100 євро. Портал Südtirol News називає це «компенсацією» італійським кухарям за приготування чужорідної їжі.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
На Одещині спалах АЧС
На Одещині - спалах АЧС
1 хв на прочитаннягодина тому
ФОТО: ілюстративне / poradnica.com.ua
Батькам дітей із особливими потребами компенсуватимуть витрати на асистента: у Львові затверджено новий порядок
1 хв на прочитання2 години тому
Перша у світі методологія оцінки кліматичного впливу збройних конфліктів
Україна презентує унікальну методологію оцінки екологічних наслідків збройних конфліктів
2 хв на прочитання3 години тому
Державна екоінспекція змусила порушників компенсувати шкоду за вирубку дерев на Миколаївщині. Фото ілюстративне
На Миколаївщині порушники відшкодували понад 23 тисячі гривень збитків за незаконну рубку дерев
2 хв на прочитання5 годин тому
На Полтавщині знайдено червонокнижну рослину (ФОТО)
1 хв на прочитання6 годин тому
Проєкт USAID «ГОВЕРЛА»: стратегічне партнерство для розвитку територіальних громад України
2 хв на прочитання7 годин тому
МОЗ закликає українців вживати антибіотики тільки за призначенням лікаря
1 хв на прочитання8 годин тому
Запорізька АЕС вдруге за тиждень на межі блекауту
1 хв на прочитання9 годин тому