- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Унікальний рецепт сирників з карамелізованим беконом та грушею
Унікальний рецепт сирників з карамелізованим беконом та грушею
Нехай цей незвичайний рецепт приголомшить ваші смакові рецептори!
Масляна - це святкування, яке відзначається в Україні та інших слов'янських країнах на початку весни. Це свято символізує прощання з зимою і вітання прихід весни, тепла та родючості. Масляна відзначається яскравими заходами, ярмарками, гуляннями та розвагами.
Щодо страв, які традиційно готують на Масляну, то це переважно багаті та ситні страви, які допомагають попрощатися з зимовим голодом і запасатися енергією на весняний період. Серед таких страв можна виділити страви із сиру.
Пропонуємо унікальний рецепт сирників з карамелізованим беконом та грушею:
Інгредієнти:
- 500 г творогу
- 2 яйця
- 3 ст. ложки цукру
- 1 ч. ложка ванілі
- 1/2 ч. ложки солі
- 4 ст. ложки манки
- 100 г карамелізованого бекону (наріжте бекон на дрібні шматочки і обсмажте його з цукром до золотистого кольору)
- 1 груша, нарізана на дрібні кубики
Приготування:
1. У великій мисці змішайте творог, яйця, цукор, ваніль і сіль.
2. Додайте манку, карамелізований бекон і кубики груші, добре перемішайте.
3. Розігрійте сковороду з вершковим маслом на середньому вогні.
4. Формуйте невеликі сирники з отриманої суміші і обсмажуйте їх на сковороді з обох сторін до золотистого кольору.
5. Подаємо сирники з карамелізованим беконом та грушею, можна полити медом або сиропом.
Смачного! Нехай цей незвичайний рецепт приголомшить ваші смакові рецептори!
Більше новин читайте на GreenPost.