Українські компанії представили продукцію на виставці харчопрому SIAL PARIS 2024

1 хв на прочитання26 Жовтня 2024, 09:07
ФОТО: Українські виробники на міжнародній виставці харчової промисловості SIAL PARIS 2024 / Мінагрополітики

Учасниками експозиції стали компанії-виробники у молочній, органічній, кондитерській, бакалійній, мʼясній та рибній, овочевій та фруктовій галузях.

Українські компанії представили свою продукцію на міжнародній виставці харчової промисловості SIAL PARIS 2024. Понад 80 українських виробників харчової продукції розмістили свій товар на Національному стенді України, колективних експозиціях та індивідуальних стендах. Про це повідомили у Мінагрополітики.

Учасниками національної експозиції стали компанії-виробники харчової продукції в таких категоріях: молочна, органічна, кондитерська, бакалійна, мʼясна і рибна, овочева та фруктова тощо.

Також українські компанії провели понад 1700 B2B-зустрічей з імпортерами й дистриб’юторами з Європи, США, Близького Сходу, Африки, Азії та взяли участь у події B2B & BSO event Ufood2chains. Крім того, відбулася презентація авторських поєднань українських сирів.

Значним досягненням для України стала перемога компанії ТОВ «ПРАЙМ СНЕК» у номінації Dairy Products Award у межах премії SIAL Innovation Awards. Їхній продукт – хрусткі сирні кульки – визнано найкращим інноваційним продуктом у категорії молочних виробів.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: