Догори
Дати відгук

Українка в Італії померла від коронавірусу

Це вже друга померла від вірусу українка

1 хв на прочитання14 Березня 2020, 10:42
pixabay pixabay
Поділитись:

Через коронавірус SARS-CoV-2 померла громадянка України, яка перебувала в Італії. Про це повідомило Міністерство закордонних справ у Twitter.

"Сьогодні в італійській провінції Брешіа померла українка, в якої раніше діагностували коронавірус", - йдеться у повідомленні.

Раніше МЗС повідомляло, що жінка знаходилася у реанімації, а її стан був важким. За непідтвердженою інформацією, у жінки були серцево-судинні захворювання, що дало ускладнення після інфікування.

Це вже другий випадок інфікування громадян України за кордоном. До цього на коронавірус в Італії захворіла ще одна українка, проте медикам вдалося її вилікувати .

Нагадаємо, 13 березня Міністерство охорони здоров’я України повідомило, що на Житомирщині від коронавірусу померла 71-річна жінка. Першого березня вона приїхала з Польщі, а була госпіталізована лише 12 березня. Протягом цього часу вона контактувала з безліччю людей і ходила до церкви.

За останніми даними, в Україні зафіксували три випадки зараження коронавірусом. Всього у світі зараза вбила майже 5,5 тисяч людей, а кількість інфікованих перевищила 145 тисяч.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.