Догори
Дати відгук

У Житомирі шкуродерка ледь не викинула цуценя хаскі з 7-го поверху (відео)

Містянка знущалася з собаки у виховних цілях

2 хв на прочитання28 Жовтня 2020, 06:29
Поділитись:

У Житомирі жінка, тримаючи за задні лапи цуценя хаскі, звісила його у вікно багатоповерхівки головою вниз. Потім кілька разів власниця тварини потрусила нею. Собака у цей час несамовито скавчала і пручалася. Відповідне відео опублікували у соцмережі 27 жовтня.

"Серце холоне від побаченого, а вона це робить своїми руками", - написала авторка публікації.



У коментарях до публікації люди пишуть, що тварина вже чимало пережила, бо жінка й раніше знущалася із песика. Нібито вона зловживає алкоголем. Крім того, в коментарях до допису колишня свекруха жінки написала, що кілька місяців тому вона врятувала з квартири шкуродерки щеня німецької вівчарки, яку морили голодом та тримали у клітці. А до цього нелюдка замордувала до смерті іншу собаку та її цуценят породи стафф. Крім того, родичка містянки повідомила, що нібито та кілька років тому відрізала голову власному коту на очах у своїх трьох дітей у якості виховного моменту та залякування. 

Користувачі Мережі зауважують, що нелюдку неодмінно слід покарати належним чином.

Після розголосу волонтери приїхали на місце, дізналися номер квартири та викликали поліцію. Двері відчинив чоловік, який назвався власником помешкання. Спершу він спростовував усі звинувачення, але за кілька хвилин зізнався, що таким чином вони хотіли налякати тварину. Повідомляє zhitomir.info.

Згодом до помешкання зайшли правоохоронці та виявили там жінку, яка тримала на руках цуценя. Вона стверджувала, що собака буцімто сама вилізла у вікно. Нещасне цуценя хаскі забрали волонтери, а поліція проводить перевірку та вирішує чи відкривати кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з тваринами.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко