На Івано-Франківщині виявлено сальмонелу в замороженому курячому м’ясі, яке експортувалось із Польщі, інформує Головне управління Держпродспоживслужби в області.
«М’ясо експортувалось з Республіки Польща (виробник PIRI PIRI Sp.z.o.o., Myslowice) до країн-членів ЄС, після чого зазначену продукцію переробили на м’ясо механічної обвалки (продавець: Wealthon corporate finance spolka z organiczona odpowiedzialnoscia, Warszawa), а її експортували до України — партія 21 тис. кг», — зазначають у відомстві.
Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва.
До слова, такий випадок трапляється не вперше.Заражена сальмонелою курятина потрапила в Україну влітку цього року.