Догори
Дати відгук

У Тернополі підприємці відмовилися відкривати ринки

У Тернополі не відкриватимуть продовольчі ринки до закінчення карантину 11 травня через небезпеку від коронавірусу, повідомив місцевий штаб по боротьбі з COVID в Facebook.

1 хв на прочитання30 Квітня 2020, 07:00
Facebook Facebook
Поділитись:

Керівники ринків Тернополя не захотіли ризикувати здоров'ям своїх працівників і жителів міста.

"З огляду на зростання захворюваності коронавірусом, керівники ринків відзначили, що не хочуть ризикувати здоров'ям як своїх працівників, так і жителів міста. Тому прийняли рішення до 11 травня продовольчі ринки в Тернополі не відкривати", - йдеться в повідомленні.

У коментарі до повідомлення також зазначається, що "рішення щодо ринків приймаються відповідно до урядових документів, у яких чітко прописані вимоги, що повинні бути забезпечені. Якщо міські ринки на даний момент не можуть забезпечити виконання, тому і керівники ринків самі зазначили, що вони не відкриватимуться".

Нагадаємо, з 1 травня в Україні можуть відкритися 872 продовольчих ринки, але тільки за умови дотримання санітарних норм. Прийняті зміни дозволять забезпечити населення харчовими продуктами за доступними цінами. Крім того, будуть створені умови для збуту харчових продуктів, вирощених фермерами і сімейними господарствами, а також отримання ними доходів.

Станом на 29 квітня у Тернополі 708 випадків зараження на коронавірус.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.