Догори
Дати відгук

Київ щепитиме від COVID людей похилого віку, Леонід Кравчук вже вакцинувався (відео)

Також стало відомо про одуження головного санлікаря країни Віктора Ляшка і про те, що понад 70 % українців вважають, що коронавірус створили штучно.

2 хв на прочитання25 Березня 2021, 12:40
У столиці щеплення від COVID робитимуть людям похилого віку, Леонід Кравчук уже вакцинувався. Фото: скріншот У столиці щеплення від COVID робитимуть людям похилого віку, Леонід Кравчук уже вакцинувався. Фото: скріншот
Поділитись:

Як повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов, у столиці стартував другий етап з вакцинації від коронавірусу. 

«Для нас важливо було запустити пункти щеплень, вони запрацювали вчора, приблизно 50 людей зробили щеплення (в амбулаторії №1 Печеського ЦПМСД — ред.), сьогодні така ж кількість планує зробити щеплення, із загальної кількості 1237 людей, яким 80+, 338 вже виявили бажання вакцинуватися. Сімейні лікарі і далі працюють із цією категорією населення», — поінформував Степанов.

Також стало відомо що 87-річний перший президент України Леонід Кравчук вакцинувався від коронавірусу препаратом Covishield (відео). Він належить до категорії українців, яких охоплює другий етап вакцинації.

Політик у прямому ефірі зробив щеплення від коронавірусу.

В цей же час головний санітарний лікар України Віктор Ляшко одужав від коронавірусу. Він повернувся до роботи. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook. Як ми писали, чиновник  захворів на COVID після вакцинації індійською вакциною.

Українці вкрай негативно ставляться до пандемії, а також  вважають, що  коронавірус був створений штучно.   Опитування соціологічної групи Рейтинг  показало, що так вважають 71 % українців.

Серед тих, хто вважає вірус штучно створеним, 31 %  вважає, що його створили внаслідок наукового експерименту,  27 % респондентів вважають, що його створили як бактеріологічну зброю, а 40 % опитаних заявили, що коронавірус створили з метою зменшення кількості населення.

Ще 17 % вважають його створеним задля економічної кризи, 16 % — з метою заробітку на вакцині, 12 % — для контролю над людьми.

Тільки 19 % українців переконані в тому що вірус виник природним шляхом.

До слова, в Україні зафіксована рекордна кількість нових випадків COVID і вражаюча кількість померлих.

В той же час всього  155 587 людей щеплено від початку вакцинальної кампанії, з них отримала одну дозу — 18 561 особа, завершила вакцинацію (отримала дві дози) — одна особа.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.