Догори
Дати відгук

У столичному госпіталі — нові важкопоранені бійці, після ампутацій та з втратою зору

Кілька днів тому до Києва прилетів борт з пораненими, наші бійці з різними пораненнями, важких відразу відправили в реанімацію.

1 хв на прочитання26 Березня 2021, 19:00
У столичному госпіталі — нові важкопоранені бійці, після ампутацій та з втратою зору. Фото з ФБ Юсупової. У столичному госпіталі — нові важкопоранені бійці, після ампутацій та з втратою зору. Фото з ФБ Юсупової.
Поділитись:

У столичному військовому госпіталі перебувають важкопоранені, деякі вже після операцій морпіхи, які потребують уваги і допомоги. Про це у Фейсбуці повідомила волонтерка Наталія Юсупова.

"Юнак у 23 роки,  живого місця немає, одні рани і бинти. Від вибуху втратив зір, нічого не бачить, контузія, погано чує, немає пальців на руці, очі забинтовані, в горлі дірка, описати неможливо.  Мама померла, тато .. є брат і сестра. Що сказати, просто до сліз .. В іншій палаті лежать троє воїнів з ампутацією, наймолодшому 21 рік, немає ноги до стегна, найстаршому 27, у одного з них немає двох ніг .. Операції, біль і знову боль... А більшості  людей в країні здається, що війни немає..", — розповіла Юсупова.

За її словами, завдяки допомозі небайдужих людей, волонтери продовжують надавати допомогу як в госпіталі, так і відправляють її на фронт.  Пораненим купують  соки, йогурти, овочі, фрукти, солодке, м'ясне.  На фронт — квадрокоптери, медикаменти і ліки.  Юсупова зауважила, що волонтери у березні купили і відправили на фронт для аеророзведки вже п'ять квадракоптерів: три «Мавік» по 39 тисяс і два «Аутел» по 52400 грн.   

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.