Догори
Дати відгук

У Рівному кішка принесла господарям смертельну хворобу

Як виявилося пізніше, тварина була хвора на сказ

1 хв на прочитання10 Серпня 2020, 17:57
Фото ілюстративне Фото ілюстративне
Поділитись:

Днями подружня пара із міста Рівне постраждала через хвору на сказ кішку, якій чоловік та жінка намагалися надати допомогу. Про це інформує Rivne.media.

На вулиці Соборна БОС чоловік та жінка підібрали кішку, у якої були травмовані лапи, й принесли до себе додому. Хотіли зробити перев'язку, але тварина вирвалася, поцарапала та покусала своїх рятівників. Побоюючись за здоров'я своєї малолітньої дитини, містяни викликали ветеринарів, які й приспали тварину.

Її тіло відправили на медичну експертизу, яка й виявила інфікування сказом. Лікарі кажуть, що кішка могла стати жертвою скаженої червоної лисиці, яка її покусала. 

Міська Держпродспоживслужба у зв'язку з цим оголосила неблагополучним районом квадрат, де межують вулиці Дубенська-Соборна, Дубенська-Теліги, перехрестя Теліги-Вербова, перехрестя Вербова-Соборна. Є ще загрозлива зона – Теліги-Дубенська, Дубенська-Макарова, Макарова-Вербова і Вербова-Олени Теліги. Найближчим часом мешканці  будинків на цих вулицях та їх домашні  тварини мають пройти щеплення від сказу. 

Як ми повідомляли раніше, минулого тижня у місті Знам’янка Кіровоградської області скажений пес покусав п’ятьох містян.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.