Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • У Мелітополі окупанти обстріляли лікарню, у Миргороді атакували аеродром, під Конотопом втратили техніку

У Мелітополі окупанти обстріляли лікарню, у Миргороді атакували аеродром, під Конотопом втратили техніку

Поранені громадяни залишаються без допомоги лікарів

1 хв на прочитання25 Лютого 2022, 23:01
Поділитись:

У Мелітополі сьогодні тривають жорстокі бої. В ході одного з них російські окупанти розстріляли лікарню. Момент потрапляння снаряда у відділення онкології потрапив на відео.

Раніше голова охорони здоров'я України Віктор Ляшко вже повідомив, що війська РФ обстрілюють лікарні та бригади швидкої допомоги. Це відбувається в різних куточках України. Зокрема, противник обстріляв бригади екстреної медичної допомоги в Запорізькій області та на півночі Київської області.

Через це поранені громадяни залишаються без допомоги лікарів, поскаржився Ляшко.

Окупанти з Росії атакували військовий аеродром у Миргороді. Увечері 25 лютого було нанесено кілька точкових ударів з повітря. Очевидці пишуть, що жертв немає.Офіційно дану інформацію поки не підтвердили.

Біля Конотопа (Сумська область) українські захисники спалили близько 40 одиниць військової техніки російських окупантів. Ворог зупинився біля міста - у нього проблеми з пальним і постачанням. Про це повідомили у    Facebook Сухопутні війська Збройних сил України.

Відзначається, що після важких боїв і значних втрат російські війська зупинилися біля Конотопа. Окупанти відчувають проблеми з пальним і постачанням.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.