Догори
Дати відгук

У М'янмі народився малюк з двома головами

1 хв на прочитання21 Вересня 2020, 15:54
Поділитись:

У М'янмі народився абсолютно здоровий малюк з єдиним відхиленням - двома головами. При цьому, лікарі стверджують, що сіамських близнюків новонароджене диво ніяк не стосується, пише видання MayanmarTimes.

Наразі дитина перебуває в дитячій лікарні під особливим доглядом.

"У матері був тільки восьмий місяць вагітності, почалися перейми. Коли лікарі оглянули її, виявили, що немовля застрягло головою в тазу, але ніяких ознак аномалії помічено не було. Було прийнято рішення зробити кесарів розтин, через те, що у породіллі були й інші супутні захворювання", - розповів лікар.

Коли малюка дістали, медики були шоковані – у нього було дві голови. При цьому він не є сіамським близнюком, оскільки у нього одне тіло, один набір органів і один анальний отвір. Всі органи функціонують нормально, малюк абсолютно здоровий, при народженні його вага склала 2500.

Він став другою дитиною в сім'ї. Його матері Санде М'їин 29 років.

"Я вперше бачу двоголову дитину. Я бачив сіамських близнюків. Оскільки дитина аномальна, я вирішив, що йому потрібен особливий догляд і я наказав перевести його в дитячу лікарню в Оттаратири", - додав лікар.

Нагадаємо, на українській Полтавщині  батьки відмовилися від новонародженої доньки, яка з'явилася на світ з рідкісним генетичним захворюванням — синдромом Ноя-Лаксової

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.