Догори
Дати відгук

У Львові 24 людини ушпиталені з підозрою на коронавірус

Станом на ранок середи 18 березня у Львівській обласній інфекційній лікарні з підозрою на коронавірус Covid-19 перебуває 24 людини

2 хв на прочитання18 Березня 2020, 11:25
Поділитись:

У всіх осіб, які наразі ушпиталені,  були симптоми респіраторних захворювань. Але хворі вони чи ні, буде відомо після отримання результатів дослідження. Як повідомляє zaxid.net, біоматеріал у них відобрано і відправлено до Києва.  

За словами заступника директора Львівської обласної інфекційної лікарні Ігоря Берника,  у більшості пацієнтів стан легкий, лише у двох хворих – наближений до середньої важкості. Мова йде про пацієнта, в якого є запалення легень, і у жінки з Червонограда. Дітей серед госпіталізованих, на щастя, нема. Стан дітей, які поступили до лікарні вчора, задовільний.

"Серед пацієнтів з підозрою на коронавірус, які зараз перебувають у лікарні, є не лише мешканці Львова і області, а й жителі інших областей. - говорить   Берник.  - Учора ввечері до лікарні госпіталізували чотирьох мешканців з Харкова, Києва, Житомирської та Київської областей. Їхній вік – 23-30 років. Раніше вони як туристи віддідували країни, де зафіксовано захворювання на коронавірус. Згодом приїхали до Львова, винайняли квартиру і хотіли побути у Львові деякий час. Але у них з’явилися симптоми респіраторного захворювання, тому вони звернулися по медичну допомогу".

Нагадаємо, станом на 20:00 вівторка, 17 березня, в Україні лабораторно підтверджено 14 випадків Covid-19, з них 2 летальних. Так, 10 випадків коронавірусу зафіксували в Чернівецькій області, по одному – в Київській і Житомирській областях, і ще два – в Києві. Першу смерть від коронавірусу в Україні зафіксували 13 березня, померла 71-річна жінка з Радомишля Житомирської області. Учора, 17 березня, померла 33-річна жінка з Черівецької області.


 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.