Догори
Дати відгук

У лісі на кордоні знайшли покинуту вантажівку з червоною ікрою на 1 млн гривень (відео)

Про це повідомили прикордонники

1 хв на прочитання13 Листопада 2020, 21:34
Поділитись:

На бездоріжжі поблизу кордону з Росією — неподалік від села Порозок Великописарівського району Сумської області прикордонники знайшли покинутою вантажівку "УАЗ" з вантажем ікри горбуші. Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби України.

Зазначається, що про можливе незаконне перевезення товарів на цій ділянці державного кордону прикордонників поінформували співробітники Служби безпеки України.

Так, напередодні пізно ввечері спільний наряд виявив автомобіль без номерних знаків, який незаконно перетнув кордон з Росії.

"Під час спроби затримання транспортний засіб почав небезпечно маневрувати, внаслідок чого застряг на бездоріжжі. Водій вискочив з кабіни і побіг назад на територію Росії", - розповіли прикордонники.

У кузові автомобіля правоохоронці виявили 11 контейнерів з червоною ікрою. Згідно з етикетками на коробках — це червона ікра горбуші з Камчатки. Загальна вага товару склала 275 кг.

Наразі автомобіль разом з вантажем делікатесу, вартість якого може сягати близько 1 млн грн, доставлений до прикордонного підрозділу. Товар встановленим порядком буде передано працівникам фіскальної служби.  

Тим часом люди у щоці: кити оселилися в прісноводній річці повній алігаторів (відео).

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро