Догори
Дати відгук

У Києві ветклініка проводить експеримент, щоб знайти вуличним собакам нових господарів (відео)

Працівники комунальної лікарні намагаються знайти тваринам нових власників, щоб не відпускати їх назад на вулицю

1 хв на прочитання08 Квітня 2021, 21:25
У Києві ветклініка проводить експеримент, щоб знайти вуличним собакам нових господарів У Києві ветклініка проводить експеримент, щоб знайти вуличним собакам нових господарів
Поділитись:

У столиці Київська міська ветеринарна лікарня влаштувала експеримент, щоб дізнатися, наскільки охоче будуть люди забирати вуличних песиків, якщо їх відмити й причесати. Повідомляє "ТСН".

У комунальне підприємство Києва регулярно привозять собак-безхатьків на стерилізацію та щеплення від сказу. Працівники намагаються знайти тваринам нових господарів, щоб не відпускати їх назад на вулицю. Тому у міський ветклініці вирішили покращувати зовнішній вигляд песиків — тепер їх миють та стрижуть.

"Коли ми намагаємося прилаштувати тварину і вже приходить до нас майбутній власник, звичайно, він зверне більшу увагу на тварину, яка виглядає добре", - розповіли у ветклініці.

Одного з пацієнтів лікарні знайшли в Черкаському лісі. Виявилося, що пса на прізвисько Кузя викинув на вулицю господар. Після миття та стрижки з'ясувалося, що він — породисте цуценя ши-цу, ціна якого стартує від 10 тисяч гривень. Зараз його готують до переїзду в Польщу з новим господарем.

Тим часом локдаун у Києві може тривати до 10 травня, а у Тернополі, Чернігові та на Херсонщині посилять карантин.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.