У Канаді бультер'єр напав на дикобраза й отримав 1500 голок

1 хв на прочитання19 Серпня 2024, 16:32
Фото: BILD

Врятували місцеві жителі та ветеринари, але оком поплатився.

У Канаді бродячий бультер'єр заліз у барліг до дикобраза, але отримав гідну відсіч. Пса врятували місцеві жителі та ветеринари, й тепер він живе у притулку та чекає на нових господарів. Про це розповідає BILD.

Дворічного стаффордширського бультер'єра на прізвисько Брут покинули господарі. Він став блукати територією індіанців поблизу міста Едмонтон. Псом опанував чи то голод, чи то бажання погратися: він вистежив дикобраза, заліз до того в барліг і спробував напасти. Проте господар не розгубився й устромив у кривдника весь свій арсенал голок.

Місцеві жителі знайшли Брута з колючками по всій морді, пащі й очах. Вони викликали зоозахисників з організації Paws Up Program (PUP), які відвезли бідолаху до ветеринара. З морди дістали близько 1500 голок. Сім із них застрягли у лівому оці, його довелося видалити.

Зараз Брут живе у притулку та чекає на нових господарів.

«Він добре ладнає з дітьми й іншими собаками, хоча його і треба годувати окремо. Його виляння хвостом і ласкавий характер зроблять його прекрасним доповненням до будь-якої родини», — пише PUP.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: