У «ДНР» брешуть, рапортуючи про бої за Слов’янськ — Гіркін

1 хв на прочитання09 Червня 2022, 21:50

Цю заяву зроблено лише для «підняття бойового духу».

Так званий «штаб територіальної оборони ДНР» повідомив 9 червня, що на Донбасі розпочалися бої за Слов'янськ. Однак колишній «міністр оборони ДНР», полковник запасу ФСБ, терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) висміяв цю заяву. Він наголосив, що для того, щоби подібні заяви отримали якийсь ґрунт під собою, російським військам і частинам «ЗС ДНР» треба просунутися хоч би до рубежу Хрестище-Райгородок.

«Тоді можна буде говорити про початок боїв за Слов'янськ. Поки що — у кращому разі — бої йдуть за ПІДСТУПИ до Слов'янська. Саме місто, разом із Карачуном та Краматорськом перетворене на суцільний укріп-район, штурмувати в лоб — узагалі дика дурість», — сказав Гіркін.

Терорист вважає, що заяву зроблено лише для «підняття бойового духу». Він гадає, що у ЗС РФ і «Л/ДНР» навряд чи зараз знайдуться сили, щоб наступати на Слов'янськ, не завершивши операцію по оточенню Лисичанська, де їхній наступ йде з великими труднощами та важкими боями, а в останні кілька діб відверто «буксує».

Нагадаємо також, ЗСУ працюють швидко і точно, а російська артилерія «вирішила воювати статистикою»: війна очима бойовика «ЛНР».

До слова, солдати РФ страждають в Україні від спеки в зимовому екіпіруванні (АУДІО).

Окрім того, в Підмосков'ї загорівся оптико-механічний завод, де виготовляється військова оптика для російської армії (ВІДЕО).

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: