Догори
Дати відгук

У Буковелі через коронавірус закривають ресторани. Що треба знати туристам?

Також курорт змінює правила для туристів, які будуть мешкати в готелях.

1 хв на прочитання23 Лютого 2021, 16:04
Гірськолижний курорт Буковель закрив кафе та ресторани через спалах ковіду Гірськолижний курорт Буковель закрив кафе та ресторани через спалах ковіду
Поділитись:

На українському гірськолижному курорті Буковель через агресивний спалах коронавірусу закриють ресторани та бари. Про це повідомляє пресслужба Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Найбільше нових випадків інфікування зафіксували в курортному Яремче, Надвірнянському, Богородчанському районах та місті Івано-Франківськ. 

За словами представників місцево влади, причина — тісне спілкування, недотримання маскового режиму та соціальної дистанції. 

Також змінюються і стають жорсткішими правила для туристів, які зупиняються в готелях. Вони мають суворо дотримуватися соціальної дистанції та носити маски поза межами свого готельного номера. 

Повідомлення з'явилося нещодавно, але вже спричинило в мережі хвилю дотепних жартів. Усі вони пов'язані із зимовими відвідинами президентом Володимиром Зеленським курорту Буковель. Під час відпочинку Зеленський навіть робив селфі, де видно, що він не користувався захисною медичною маскою чи респіратором.

Також під час зимового локдауну, який тривав з 8 до 24 січня, у Буковелі працювали готелі, бари та ресторани, відвідувачі яких порушували правила безпеки під час епідемії коронавірусу. 

«Президент у Буковель — Франківщині карантин. Це давня гуцульська мудрість», — жартують українці в соцмережах.

Тим часом секретар координаційної ради із протидії поширенню коронавірусу Кирило Тимошенко у спалаху коронавірусу звинувачує іноземних туристів. 

Як ми писали раніше, в Україні понад 4 тис. нових випадків коронавірусу за добу. Захворіли 252 дитини та 219 медпрацівників.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.