Сьогодні ми розповімо про один із способів приготування супу, який точно вас зацікавить.
Інгредієнти:
Приготування:
У глибоку каструлю кладемо 4 курячі ніжки. Моркву нарізаємо кружальцями та відправляємо до курки. Крупно ріжемо цибулю і теж відправляємо в каструлю, додаємо 2 лаврові листи. Заливаємо все водою, накриваємо кришкою та ставимо на плиту на 30 хвилин. Позбавляємося пінки, а потім зливаємо бульйон в окрему чашу.
Ставимо готуватись інші інгредієнти. Наливаємо в посуд для приготування оливкову олію, а також кладемо вершкове – 30 гр. Натираємо на великій тертці одну моркву. Дрібно нарізаємо дві цибулини. Відправляємо смажитися.
За допомогою спеціального пристрою роздавлюємо часник. Зелений перець ріжемо і відправляємо до решти інгредієнтів. Накриваємо кришкою і тушимо 10 хвилин. Додаємо 200 мл води, а також 2 ложки борошна.
Доводимо до кипіння і виливаємо бульйон у каструлю. Сюди ж відправляємо відокремлене від кісток куряче м’ясо. Додаємо 100 г макаронів, солимо, перчимо до смаку. Залишаємо варитися ще на 15 хвилин.
Суп готовий, можна радувати родину вашими кулінарними вміннями. Пробуйте готувати за нашими рецептами та харчуйтеся смачно.