Догори
Дати відгук

Три простих правила розчісування тонкого волосся: стане міцним і густішим

Золоті секрети для підвищення густоти шевелюри.

1 хв на прочитання21 Вересня 2023, 20:49
Поділитись:

Не секрет, що тонке волосся потребує максимально делікатного догляду, тому що може постраждати навіть у процесі буденних процедур. До них відноситься не тільки миття, а й щоденне розчісування, інформує Ukr.Media.

Проводити останнє потрібно з дотриманням певних правил — тоді ви не тільки не травмуєте ослаблені локони, але й зробите їх помітно густішими, міцнішими та сильнішими. Запам'ятовуйте базу!

Підберіть правильний гребінець

Тонке волосся часто сплутується і збивається в ковтуни — така вже особливість структури. Щоб розчісування відбувалося безболісно і без шкоди для шевелюри, знадобиться відповідний для цього інструмент.

Власницям тонкого волосся найкраще робити ставку на широкі щітки з м'якою або нейлоновою щетиною. Такі гребінці впливають на локони та шкіру голови максимально дбайливо, розплутуючи пасма без сильного натягу.

Використовуйте хитру техніку

Щоб не нашкодити тонкому волоссю в процесі розчісування, починати його слід із кінчиків. Якщо ви, навпаки, спускатиметеся від верхівки вниз, то тільки заплутаєте кінці в дрібні вузлики, які потім буде вкрай важко розплутати.

Починайте з лінії проділу

Запам'ятайте головне правило: спочатку позначаєте лінію проділу, а вже потім починаєте розчісувати волосся. Якщо ви не зробите цього одразу, то тільки підвищите ризики сплутування та подальшого травмування пасм. І так, тонке волосся категорично заборонено розчісувати у вологому стані — пошкодження тут гарантовані!

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.