Догори
Дати відгук

Три поради, щоб Великдень не нашкодив здоров'ю: гості будуть задоволені

Рекомендації для хазяїв та гостей застілля, щоби свято не нашкодило здоров’ю.

1 хв на прочитання16 Квітня 2024, 10:10
Вживання великодніх страв Поради дієтолога Вживання великодніх страв Поради дієтолога
Поділитись:

Дуже важливо, щоби споживання великодніх страв минули без негативних наслідків для здоров’я.  

У православній традиції Великдень триває 3 дні. Однак за звичкою у наших громадян свято затягується на 7-10 днів, протягом яких з'їдається велика кількість жирних і борошняних продуктів. Це не може не позначитися на нашому здоров'ї. Тому ми рекомендуємо вам розумно розподілити гастрономічне навантаження на свій організм.

Президент Асоціації дієтологів України, консультант з громадського здоровʼя МОЗ України Олег Швець сформулював рекомендації для хазяїв та гостей застілля, щоби свято не нашкодило здоров’ю.

 

Також не забувайте, що існує безліч рецептів приготування паски. Неприємні наслідки можна мінімізувати, обравши рецепт з огляду на ваші індивідуальні особливості: зробити сирну паску або паску на нежирному молоці з меншою кількістю цукру і жирів, з заварного тіста і т. д.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.