Догори
Дати відгук

Три найкращі зелені продукти для довголіття

Для довголіття корисно вживати ці продукти.

1 хв на прочитання17 Серпня 2023, 06:50
Поділитись:

Якщо ви хочете прожити довге і здорове життя, крім формування хороших звичок і виконання достатньої кількості фізичних вправ, вам слід також стежити за своїм меню і збалансувати раціон. Ця стаття розповість вам про продукти, які здатні продовжити життя і додати здоров’я.

Броколі

Паростки броколі містять велику кількість фітохімічного глюкорафаніну. Організм перетворює цю сполуку в хімічну речовину під назвою сульфорафан. Дослідження показали потенційну користь для здоров’я сульфорафану в броколі, яка включає в себе звернення назад наслідків окисного стресу і запобігання виникнення деяких видів раку.

 

Капуста

Капуста володіє сполуками, які відрізняються протираковим потенціалом. Наприклад, було виявлено, що апігенін зменшує розмір пухлин, викликаних агресивними раковими клітинами. Тим часом, сполуки в капусті, звані антоціанами, були оцінені вченими за їх антиканцерогенні властивості.

 

Огірки

Огірок приблизно на 96% складається з води, що робить його ідеальним вибором для тих, хто хоче збільшити споживання рідини. Також було виявлено, що огірок, поряд з деякими іншими овочами, допомагає знизити рівень цукру в крові. Наприклад, недавнє дослідження показало, що огірок призводить до значного зниження рівня глюкози в крові.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.