ТОП-7 продуктів для зими: вітаміну С більше, ніж в апельсинах

1 хв на прочитання19 Грудня 2021, 06:50
Фото ілюстративне

Шипшина в 8 разів багатша аскорбіновою кислотою, ніж апельсин.

Щоб залишатися здоровим, за сучасною медичною інформацією, доросла людина повиненна отримувати щонайменше 90 мг вітаміну С щодня. Жінка – не менше 75 мг. Якщо ви вагітні, годуєте грудьми або палите, денна норма збільшується на 35-45 мг.

Людське тіло не вміє синтезувати та запасати аскорбінову кислоту. Тому нам важливо отримувати її ззовні. До речі,  надлишки аскорбінової кислоти організм не засвоює, а виводить із сечею.

Ось 7 продуктів, у яких вітаміну С у кілька разів більше, ніж у цих цитрусових: 

Нагадаємо,  лікарі назвали захворювання, які можна «помітити» по очах.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: