Той, хто не їсть удень, робить грубу помилку: інструкція від лікаря, як підготуватися до застілля
Пити чи не пити — вирішуйте самі.
Залишити місце у шлунку і «нагуляти апетит» — дуже погана стратегія, пояснює лікар-терапевт Віталій Соткін.
Він розповідає, що багато хто робить грубу помилку — не їсть удень, аби нібито «заощадити» ввечері. На жаль, це працює якраз навпаки.
Лікар наголошує, що головне правило — добре поснідати і пообідати перед застіллям.
Також за можливості слід уникати надлишку алкоголю.
«Пити чи не пити — вирішуйте самі. Але в стані сильного сп'яніння складно контролювати, що ви їсте. Алкоголь тільки збільшить вашу тягу до солодкого та жирного, а також відключить центр насичення в голові», — застерігає терапевт.
Також нагадаємо, алкоголь шкодить зубам: що радять стоматологи.