Догори
Дати відгук

Теплий салат «Гарона» від шеф-кухаря Олени Ващенко: покроковий рецепт

Салат бажано розділити на дві частини

1 хв на прочитання12 Вересня 2023, 17:29
Поділитись:

Рецепт незвичного, цікавого і дуже свіжого салатикувід  

Інгредієнти:

  • 180 г червоного болгарського перцю,
  • 60 г курячого філе,
  • 40 г моркви,
  • 40 г цибулі,
  • 15 г селери,
  • 40 г олії,
  • 6 г кедрових горіхів,
  • крохмаль,
  • заправка до салата (соєвий соус «Кіккоман»).

Приготування:

Куряче філе нарізати смужками й запанірувати їх у крохмалі. Обсмажити на олії. Моркву нарізати соломкою, цибулю — півкільцями.

Покласти овочі на сковорідку до курячого філе й смажити до готовності. Болгарський перець почистити, розрізати на чотири частини й запекти у фритюрі (або в духовці). Коли охолоне, нарізати великою соломкою.

Сиру селеру також нарізати соломкою. Кедрові горішки підсмажити на сухій сковорідці.

З'єднати всі інгредієнти, крім запеченого перцю.

Перемішати, посолити, приправити спеціями та заправити салатною заправкою. Салат розділити на дві частини і в одну з них додати перець.

На тарілку викласти листя салата, а на нього — дві частини теплого салата (одна з перцем, друга — без перцю).

«Салат бажано розділити на дві частини і в одну з них додати перець, а можна перемішати все разом», — каже пані Олена.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost