Догори
Дати відгук

Таємничий ретроград Нептуна: час для осмислення і змін

Астролог розкриває вплив Нептуна на наші життя до 7 грудня.

2 хв на прочитання03 Липня 2024, 20:44
Зображення згенеровано ШІ Зображення згенеровано ШІ
Поділитись:

Найзагадковіша планета НЕПТУН розпочала свій ретроградний шлях, який закінчиться 7 грудня. Про це розповідає астролог Віта Найденко. Він разом із Сатурном  повертає нас в минуле, щоб ще раз впевнитися, що обраний шлях вірний, або дає змогу провести роботу над помилками.

Найбільше на собі його рух відчують люди, Сонце яких знаходиться у знаку Риб.

У багатьох проявляться творчі здібності, особливо, якщо  постійно відштовхували  від себе улюблену справу.

Багатьох в цей період зацікавить містика, психологія, або таємні знання. Дуже добре відвідувати заняття  з психотерапії, поновити заняття танцями, йогою, розпочати медитації, дістати запилену картину, яку почали колись розфарбовувати за номерами.

Якщо Ви давно не могли вирішити якісь питання - підказки можуть прийти через сни.  Намагайтеся ставити запитання Всесвіту у стані спокою - відповіді не забаряться. Звертайте увагу на рекламні банери, назви вулиць, зупинок, прислухайтеся до слів оточуючих - можливо там і буде підказка на Ваш запит.

Нептун по своїй суті відповідає за воду, саме тому слід бути особливо обережними на відкритих водоймах. Є ймовірність отримати проблеми з водою: неполадки сантехніки в будинку, збільшиться кількість нещасних випадків на воді або зараження інфекціями через воду.

Також в цей період буде викрито багато таємниць, активуються наші фобії, страхи, шахраї .

Якщо останнім часом ви перебували у стані ілюзій або самообману - почніть довіряти своїй інтуїції, зніміть рожеві окуляри, зробіть, нарешті, правильний вибір.

Раптом ви вирішили звернутися до лікаря та отримали страшний діагноз - не засмучуйтесь заздалегідь, зробіть повторний огляд після 10 грудня,  скоріше за все від страшного діагнозу не залишиться навіть назви.

 Бережіть себе та близьких людей!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.