Таро-прогноз: Діви зачинять двері у минуле, що себе віджило, Левам прогнозують пригоди

5 хв на прочитання3 години тому

У вівторок, 24 вересня, Тільцям доля пропонує ловити хвилі любові і насолоджуватися життям, а Ракам доведеться самим шукати мотивацію, щоб підтримати себе.

Що Таро-гороскоп передбачив на 24 вересня кожному знаку Зодіаку, дізнаєтеся зі свіжого розкладу на Your Tango.

ОВЕН Карта Таро: Сонце

Що вам потрібно, щоб почуватися щасливим? Сьогодні спробуйте знайти задоволення в дрібницях, які можете тримати під контролем. Легко дозволити ситуаціям і стресовим факторам взяти гору над емоціями. Але навіщо? Карта Сонце є відкритим запрошенням насолоджуватися життям на власних умовах. Для цього не обов'язково досягти у всьому досконалості.

ТЕЛЕЦЬ: Карта Таро Туз Кубків

Великі небесні обійми огортають вас сьогодні за допомогою Туза Кубків. Ця карта Таро дає вам сигнал про те, що навколо вас тече любов. Спілкуйтеся з людьми, яких ви знаєте, які піклуються про вас і сприймають такими, як ви є. Залишайтеся на зв’язку з сім’єю, друзями та колегами, які нагадують вам, наскільки гарний світ. У вас багате життя, Телець. Насолоджуйтесь цим.

БЛИЗНЮКИ: Карта Таро Десятка Жезлів

Ви дуже сильні, Близнюки, навіть коли закрадаються сумніви. Коли здаєтьчя, що енергія обмежена, насолоджуйтесь усвідомленням того, що ви подолали безліч викликів у минулому, і готові робити це знову. Зберігайте оптимізм щодо своїх здібностей. Коли здається, що карти складені проти вас, пам’ятайте, що ви — туз, а ваша здатність долати життєві шторми — це ваш флеш-рояль.

РАК Карта Таро: Зірка

Зробіть глибокий цілющий вдих і подивіться вгору. Це не час, щоб дозволити своєму серцю впасти у відчай, натомість подаруйте собі натхнення, коли і де зможете. Шукайте надихаючі цитати або слухайте музику, під яку вам подобається співати. Подумайте про щасливі часи в минулому та подивіться, як сьогоднішній день є сходинкою до великих речей у майбутрьому. Ви на шляху вгору, все вдасться.

ЛЕВ: Карта Таро Двійка Чаш

Це прекрасний день для створення спогадів, тож зарядіть свій смартфон і готуйтеся зробити багато фотографій. Двійка Чаш — це гарна прикмета для позитивного спілкування з кимось, кого ви любите. Цінуйте свій час. Постарайтеся, щоб цей день не минув без чогось особливого і приємного.

ДІВА: Карта Таро Вісімка Мечів

Попрощайтсь з поганими днями і вітайте новий розділ свого життя. Чиста сторінка, що чекає, поки ви напишете нову історію. Ця карта Таро віщує закриття дверей у період, що вже своє віджив і відкриття нових можливостей. Ви зрозумієте, куди саме пора зачиняти двері, і карта показує, що ви до цього готові.

ТЕРЕЗИ Карта Таро: Імператриця

Шукаєте можливість посилити догляд за собою чи за кимось, кого ви любите? Вдалий час. Ви заслуговуєте на те, щоб провести час у спокої, тиші, у медитації та турботі про своє тіло. Що вас розслабляє? Насолодіться розкішною пінною ванною або поплавайте в басейні з підігрівом. Вигуляйте собаку під час заходу сонця або заплануйте гарну прогулянку з другом у торговий центр чи галерею. Сьогодні зробіть завершення дня кращим за початок.

СКОРПІОН: Карта Таро Колісниця

Ви готові впоратися з будь-яким викликом, і з Таро Колісниці як ваша карта на день, радить не кидати почату справу  не розслаблятися. Часом досягнення цілей може здаватися виснажливим. Та проявляючи стійкість у важкі часи, ви зміцните себе. Коли цей тиждень закінчиться, ви відчуєте сильне почуття радості за досягнуте.

СТРІЛЕЦЬ: Карта Таро Ієрофант

Ви звикли йти за покликом серця чи слухаєте розум? Сьогодні доведеться обирати, за чим слідувати. Думками ви можете сприймати стосунки чи проект як неможливе завдання, але ваше серце знає, що його варто продовжити попри всі "але". Карта говорить, що зараз варто дозволити серцю керувати вашим вибором. Результат покаже, чому.

КОЗЕРІГ Карта Таро: Світ

Погладьте себе по спині. Карта Таро Світ дає знак, що те, що ви почали, завершиться успішно. Якщо ви подасте заявку на роботу, ви отримаєте позитивну відповідь. Якщо у вас є любовні інтереси, правда ваших потенційних стосунків стане очевидною. Можливо, ви не отримаєте все, чого хочете і як бажаєте, але ви отримаєте відчуття задоволення і довершеності.

ВОДОЛІЙ Карта Таро: Маг

Що ви хочете проявити, Водолій? Сьогодні у вас є експоненціальна сила тяжіння, якою ви можете скористатися. Якщо вам потрібно залучити гроші, можливості, любов, попросіть про це. Поміркуйте над своїм бажанням і подивіться, як Всесвіт відповідає вам більшою кількістю способів, ніж ви навіть можете собі уявити.

РИБИ: Карта Таро Закохані

Кохання важко знайти, але це чудово, коли ти нарешті зустрічаєш людину, яка тобі до душі. Сьогодні ви можете ухвалити важливе рішення щодо свого любовного життя. Якщо ви зустрічалися з кількома людьми і хочете вибрати лише одну - саме час. Якщо у вас є певні перешкоди для проведення часу з партнером або ви вже перебуваєте у відданих стосунках, поговоріть про те, як зробити їх більш комфортними.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: