- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Сирний суп по-французьки з куркою: простий і смачний рецепт
Сирний суп по-французьки з куркою: простий і смачний рецепт
Подавати його найкраще із сухариками.
Сирний суп по-французьки з куркою готується дуже просто.
Інгредієнти:
філе куряче — 500 г;
сир плавлений — 200 г;
картопля — 400 г;
цибуля ріпчаста — 150 г;
морква — 180 г;
масло вершкове — 30 г;
сіль за смаком;
перець чорний мелений — за смаком;
зелень — за смаком.
Приготування.
Філе курки помити, розрізати на невеликі шматочки, викласти в каструлю, залити холодною водою, поставити на вогонь. Довести до кипіння, варити на невеликому вогні до готовності (близько 30 хвилин).
Тим часом картоплю очистити, помити, розрізати на шматочки.
Моркву очистити, помити, нарізати соломкою. Очистити, помити та нарізати кубиками цибулю.
Додати до курячого філе підготовлену картоплю. Варити на маленькому вогні 15 хвилин.
Розігріти сковороду, викласти вершкове масло. У гаряче масло викласти цибулю та моркву. Тушкувати, помішуючи, близько 3 хвилин на невеликому вогні.
Викласти в каструлю засмажку, посолити, поперчити. Варити 3-4 хвилини.
Нарізати невеликими шматочками плавлений сир.
Зелень помити та дрібно нарізати. У суп додати плавлений сир і зелень, добре помішати і вимкнути вогонь.
Сирний суп із куркою готовий. Подавати найкраще із сухариками.
Також ми розповідали про томатний суп із квашеною капустою та копченими ковбасками: швидкий рецепт без картоплі.