Догори
Дати відгук

Симптоми діабету, які люди приймають за наслідки спеки

Ознаки діабету включають втому та надмірну потребу в сечовипусканні.

1 хв на прочитання03 Серпня 2023, 10:10
Поділитись:

Діабет 2 типу вражає близько 90 відсотків усіх хворих на діабет, коли організм не виробляє достатньої кількості інсуліну або клітини організму не реагують на інсулін належним чином. Це часто викликане надмірною вагою або малорухомим способом життя, хоча воно також може передаватися у спадок.

Сильна спрага - це симптом діабету, який необхідно дослідити. Ви можете відчувати набагато більшу спрагу порівняно з тим, що для вас раніше було нормою.

Інші симптоми діабету включають втому та надмірну потребу в сечовипусканні. Надмірна потреба у сечовипусканні може бути однією з ознак того, що симптоми можуть бути викликані діабетом, а не зневодненням.

Що робити, якщо ви стурбовані тим, що у вас може бути діабет чи ризик розвитку цього захворювання?

Якщо ви стурбовані тим, що можете бути схильні до ризику діабету 2 типу, або хочете дізнатися більше про ознаки і симптоми або дати пораду про те, як знизити ризик, ви можете поговорити з лікарем-терапевтом.

Багато людей не розуміють, що багатьох випадків діабету 2 типу можна уникнути, якщо вести здоровий спосіб життя, на відміну від діабету 1 типу, який не має нічого спільного з способом життя.

Схуднення і більше фізичних вправ, якщо у вас надмірна вага або малорухливий спосіб життя, дійсно можуть знизити ваші шанси на розвиток цього захворювання, як і дотримання здорової дієти.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.