Смачний суп із грибами та плавленим сиром готується просто і швидко.
Інгредієнти:
картопля — 3 шт.;
морква — 1 шт.;
цибуля ріпчаста — 1 шт.;
печериці — 5 шт.;
масло вершкове — 30 г;
плавлений сир — 150 г;
сіль за смаком;
кріп — для прикраси.
Приготування.
Овочі очистити та промити під проточною водою. Розрізати навпіл, аби швидше зварити. Залити водою та поставити на середній вогонь. Воду трохи посолити.
Печериці нарізати на часточки й обсмажити на вершковому маслі до рум'яного кольору.
Коли овочі стануть м'якими, зняти їх із вогню. Бульйон не зливати. Залишити хвилин на 10, аби маса охолола.
Потім подрібнити овочі та бульйон блендером, насадка для пюре. Додати плавлений сир і сіль за смаком.
Ще раз перемішати масу до однорідності. Виходить дуже гарна, однорідна маса.
Порційно подати суп, у кожну піалу додати смажені гриби та зелень. Смачного!
Також ми наводили рецепт улюбленого курячого супу з помідорами — смачний рецепт.