Догори
Дати відгук

Стережіться розчарувань: любовний гороскоп на 14 квітня

Подивіться, що вам приготували зірки

5 хв на прочитання13 Квітня 2024, 22:40
Любовний гороскоп на 14 квітня Любовний гороскоп на 14 квітня
Поділитись:

Овен

Чому ви граєте в так багато ігор, коли справа доходить до кохання і побачень? Сьогоднішній планетарний транзит вказує на те, що комусь особливому, можливо, просто набридло крутитися навколо вас, намагаючись зрозуміти ваші дивні настрої. Вони випробували всі можливі способи пробити захисну броню, щоб дістатися до справжнього вас, але ось-ось здадуться.

Телець

Сьогоднішні планетарні транзити можуть дати вам саме той привід, який вам потрібен, щоб прикинутися менш зацікавленим у певній людині, ніж ви є насправді. Ви помітили в спілкуванні з іншими, що ця людина швидко відвертається від надмірно захопленого підходу, але стає більш чуйною, якщо когось важко дістати. Оскільки ви природжений романтик, ви маєте намір зіграти на цьому по максимуму!

Близнюки

Нинішня астральна конфігурація може викликати у вас суперечливі почуття, пов'язані з нещодавньою подією у ваших стосунках. Ви можете задатися питанням, чи була ця подія позитивною чи негативною, або, можливо, чимось середнім між ними. Було б краще, якби ви сприйняли це як досвід зростання, який навчив вас, як далеко простягаються ваші кордони і де проходить ваша межа.

Рак

Ваш природний імпульс - привести конфліктуючих людей або проблеми до якоїсь гармонійної згоди, оскільки незгоду вам важко переварити. Нинішня астральна конфігурація може вказувати на те, що вам потрібно зіткнутися з можливим розривом у власних стосунках і застосувати всі свої природні навички, щоб створити міст між вашими серцями. Вам просто потрібно зробити перший крок.

Лев

Сьогоднішня астральна конфігурація може означати, що ви реагуєте, стаючи параноїком щодо певної емоційної події. Ваш любовний інтерес, можливо, не будує змови або інтриги, хоча ви не можете не уявляти собі, що це так. Здається, ви занадто налякані, щоб протистояти їм, бо боїтеся дізнатися щось, що вам не хотілося б знати. Краще дізнатися правду, ніж продовжувати дутися і робити всіх нещасними.

Діва

З роками ви дізнаєтеся все більше і більше про свою здатність справлятися з різними аспектами ваших стосунків, і тому нинішня астральна конфігурація може вказувати на те, що ви досягли чергового етапу в отриманні більш глибокого розуміння свого партнера (теперішнього або потенційного). Хоча у вас обох, як правило, є свої відмінності, ваші сильні сторони більш ніж компенсують цей факт. Можливо, це гарна нагода відсвяткувати.

Терези

Нинішня астральна конфігурація може привернути вашу увагу до питання, яке ви намагалися відсунути на другий план. Той факт, що воно знаходиться у вас на порядку денному саме зараз, вказує на те, що настав час розібратися з ним. Вам потрібно лише визнати правду про те, що ви відчуваєте до свого партнера (теперішнього чи майбутнього), і це саме по собі створить великий прорив. Зцілення вже на порозі!

Скорпіон

Можливо, не буде легкого способу обійти завдання, яке ви сьогодні поставили перед собою щодо поточних стосунків. Сьогоднішня астральна конфігурація вказує на те, що вам буде краще просто продовжити і покінчити з цим. Ваша проблема в тому, що ви намагаєтеся продумати всі можливі варіанти розвитку подій, замість того, щоб просто зробити крок назустріч. Все буде не так погано, як ви собі уявляєте.

Стрілець

Можливо, не буде легкого способу обійти завдання, яке ви сьогодні поставили перед собою щодо поточних стосунків. Сьогоднішня астральна конфігурація вказує на те, що вам буде краще просто продовжити і покінчити з цим. Ваша проблема в тому, що ви намагаєтеся продумати всі можливі варіанти розвитку подій, замість того, щоб просто зробити крок назустріч. Це точно не буде так погано, як ви собі уявляєте.

Козеріг

Сьогоднішній планетарний транзит може викликати нерішучість, оскільки ви намагаєтеся зрозуміти, чи варто запрошувати певну людину на побачення. Здається, на неї надзвичайно важко справити враження, і все ж у вас є інсайдерська інформація про те, що ви їй дуже подобаєтеся. Відповідь може полягати в тому, що вони мають дивний спосіб виявляти свою прихильність. Будьте певні, вони зацікавлені!

Водолій

Ви схильні намагатися вразити людей силою свого магнетизму, зазвичай будучи занадто стриманими, щоб підійти до них і познайомитися. Сьогоднішній планетарний транзит може поставити вас перед вибором: чи варто продовжувати милуватися на відстані, чи варто діяти більш планомірно і розраховано. Ви нічого не втратите, якщо займете більш рішучу позицію.

Риби

Рух у небі може викликати розчарування, оскільки хтось, схоже, грає в недосяжність. Незалежно від того, чи одягаєте ви свій найпривабливіший одяг, чи виблискуєте, вони, здається, йдуть у протилежному напрямку. Однак у них є дуже дивний спосіб показати свою глибоку зацікавленість, а саме - зробити вигляд, що вони не зацікавлені.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Фото: «Їжа легко»
Курячі котлети з морквою та сиром — просто і смачно
2 хв на прочитаннягодина тому
Фото: Телеграм-канал «Садівник»
Кипарисовик горохоплідний Blue Moon — красиво виглядає у квітниках, альпінаріях і не тільки (ФОТО)
1 хв на прочитання2 години тому
Фото ілюстративне
В Амстердамі жінку оштрафували на 140 євро за справляння потреби надворі, а та «вибила» у міста 4 млн євро на туалети
5 хв на прочитанняВчора
Викрито організовану групу лікарів.
Фото: ДБР, ілюстративне
Викрито організовану групу лікарів, які підробляли документи для отримання інвалідності
1 хв на прочитанняВчора
«Розумні» презервативи: нові технології дарують нові можливості подбати про своє здоров’я
1 хв на прочитанняВчора
У чому небезпека гемофільної інфекції і якими вакцинами в Україні відбуваються профілактичні щеплення
1 хв на прочитанняВчора
Не стань браконьєром: як придбати чорну ікру та осетрину без шкоди для природи і власного здоров'я
7 хв на прочитанняВчора
У разі проковтування забарвлює губи дитини в синій колір: у США вирішили проблему дітей, які ковтають батарейки
3 хв на прочитанняВчора