Догори
Дати відгук

Спагеті з капустою, горіхами та томатним соусом: як приготувати щось смачне, ситне і водночас пісне

Не поступається святковим стравам.

1 хв на прочитання17 Грудня 2024, 07:24
Зображення згенеровано ШІ Зображення згенеровано ШІ
Поділитись:

Коли піст змушує переглядати звичний раціон, виникає питання: як приготувати щось смачне, ситне і водночас пісне? Спагеті з капустою, горіхами та томатним соусом — ідеальне рішення! Поєднання простих інгредієнтів, доступних на кожній кухні, та ароматних спецій створює смак, який не поступається святковим стравам. Готується швидко, підходить навіть для найсуворішого посту, наповнює дім теплом і затишком — це смакова гармонія, яку можна створити всього за півгодини з того, що вже є у вашому холодильнику.

Інгредієнти:

цибуля — 1 шт.;

морква — 1 шт.;

свіжа капуста — 1/3 качана;

окріп — 1 склянка;

кетчуп або томатна паста — 1,5 ч. л.;

свіжі помідори — 1 шт.;

спагеті або ріжки — 1/3 пачки;

волоські горіхи — за бажанням;

розмарин, хмелі-суннелі, часник, сіль (до смаку);

цукор — 1/2 ч. л.;

зелень.

Приготування.

Обсмажити на сковороді з олією цибулю, моркву, додати капусту й тушкувати до золотисто-карамельного кольору.

Томатну пасту розбавити водою. Додати окріп, викласти спагеті. Томатну пасту додати до спагеті, тушкувати до готовності.

За кілька хвилин до готовності додати часник, свіжі помідори (перед додаванням зняти шкірку), порізані шматочками, спеції, зелень, волоські горіхи.

Перемішати, викласти на тарілку, полити томатним соусом — і можна насолоджуватися стравою з нотками італійської кухні.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Майже 2 тисячі коропів випустили у Чорнобаївське водосховище. Фото: Черкаський рибоохоронний патруль
Майже 2 тисячі коропів випустили у Чорнобаївське водосховище
1 хв на прочитанняВчора
Фото: ЦТС
Білгород-Дністровський порт до кінця року планує відкрити новий маршрут поставок до ЄС
1 хв на прочитанняВчора
Зображення згенеровано ШІ
Біорізноманіття на тарілці: чому ми їмо лише 150 із 30 000 їстівних рослин і чим це загрожує планеті
3 хв на прочитанняВчора
Фото: Максим Нікітін
Курка в томатно-овочевому соусі — один із найбільш вдалих і простих варіантів приготування
1 хв на прочитанняВчора
Скільки разів можна садити цибулю на одному місці: поради для гарного врожаю
1 хв на прочитання18 Травня 2025
На Житомирщині запрацювало найбільше в Україні підприємство з переробки промислових конопель
2 хв на прочитання18 Травня 2025
Бісквітний рулет із повидлом нашвидкуруч — рецепт із розряду «гості на порозі»
1 хв на прочитання18 Травня 2025
В Україні заарештовано зерновий морський термінал відомого бізнесмена
2 хв на прочитання17 Травня 2025