Варення «Вишня в шоколаді» - неймовірно смачне поєднання вишні та шоколаду. Таке варення можна використовувати для змащування бісквітних коржів, як начинку у випічку та і на звичайній скибочці хліба добре смакуватиме, пише "smakotainfo"
Варення «Вишня в шоколаді» - інгредієнти:
Варення «Вишня в шоколаді» - рецепт приготування
Вишні миємо, виймаємо кісточки, засипаємо цукром на 2-3 години.
Ставимо на вогонь, дуже обережно помішуємо, доводимо до кипіння. Знімаємо з вогню, залишаємо до охолодження.
Виймаємо вишні з сиропу. Сироп ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, викладаємо вишні в сироп, вимикаємо вогонь, залишаємо до охолодження. Цей етап повторюємо тричі.
Останній раз у сироп просіюємо какао, добре вимішуємо, щоб не було грудочок, далі додаємо подрібнений шоколад, вимішуємо, доводимо до кипіння, викладаємо вишні, кип’ятимо ще 4-5 хвилин.
Розкладаємо вишні в стерилізовані банки, герметично закриваємо стерилізованими кришками.
Смачного!