Оладки або ліниві пиріжки з крабовими паличками – це досить незвичайний та смачний сніданок чи перекус. Просто спробуйте зробити, радить видання «Прості рецепти».
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти :
Процес приготування
Крабові палички за смаком присолюємо, посипаємо сумішшю перців та різними ароматними травами та спеціями на свій смак. Наприклад, добре підходить паприка.
Збризкуємо соком лимона, перемішуємо і залишаємо палички маринуватися на 10 хвилин.
Молоко змішуємо з яйцями, солимо і перчимо, всипаємо борошно і вимішуємо віночком однорідний і без грудок кляр. Маса має бути густою, тому якщо у вас вийшло рідка консистенція, додавайте ще борошна. У кляр ви також можете додати ароматні трави або дрібно різаний свіжий кріп, овочеві приправи з дрібними шматочками сухих овочів, приправу для риби і т.д.
Палички опускаємо в кляр, викладаємо на сковороду з розігрітою олією, обсмажуємо до рум’яності з усіх боків.
Подаємо сніданок або перекус у гарячому вигляді. Хоча у холодному. Палички виходять нічим не гірші.
Подаємо з майонезом або змішуємо його з зеленню і тертим свіжим огірком.