Догори
Дати відгук

Смачний суп із кролика — покроковий рецепт

Спеції можна змінювати на свій розсуд.

1 хв на прочитання18 Лютого 2025, 07:24
Зображення згенеровано ШІ Зображення згенеровано ШІ
Поділитись:

При правильному приготуванні страви з м'ясом кролика виходять дуже смачними. Наприклад, суп із кролика — смачна, дієтична, навариста перша страва. Він виходить дуже ніжним і шалено ароматним завдяки спеціям, які ви, до речі, можете змінювати на свій розсуд. Найкраще солити такий супчик у самому кінці, щоб м'ясо не втратило соковитості, а овочі зберегли свій сік.

Інгредієнти:

кролятина;

морква — 150 г;

цибуля-порей — 150 г;

часник — 2 штуки;

болгарський перець — 1/2 штуки;

квасоля стручкова — 1 склянка;

спагеті — 100 г;

олія оливкова — 40 г;

вино біле сухе — 120 г;

розмарин — до смаку;

перець гострий — до смаку;

сіль — до смаку;

мускатний горіх — до смаку.

Приготування.

Нарізати м'ясо кролика невеликими шматочками.

Нарізати всі овочі: квасолю стручкову, цибулю-порей — півкільцями, моркву — чвертькільцями, болгарський перець кубиками. Вичавити часник.

На оливковій олії злегка припустити м'ясо, додати розмарин і моркву з болгарським перцем. Припустити хвилин 10, потім додати цибулю-порей.

Коли овочі обсмажаться, додати вино й дати спирту випаруватися. Додати спеції. Залити суп окропом, поставити на повільний вогонь і варити 10-15 хвилин.

Відварити до напівготовності спагеті, додати в суп. Додайте квасолю стручкову й варити ще 10-15 хвилин під кришкою. Посолити в самому кінці. Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.