Пропонуємо вам скуштувати смачні та, можна сказати, не шкідливі для здоров’я чебуреки. Для їх приготування тісто замішувати не потрібно.
Для приготування потрібні продукти:
- вафлі — 1 уп.;
- фарш — 400 г;
- цибулю — 1 шт.;
- яйця — 3 шт.;
- сіль, спеції;
- кріп, петрушка.
Як приготувати
Фарш треба посолити та додати до нього спеції, цибулю обсмажену. Сюди ж треба ввести яйце. подрібнену зелень. Тепер все ретельно вимішайте, щоб фарш був однорідним.
Вафлі розріжте на 2 або 4 частини. Викладіть тонким шаром фарш. Закрийте другою частиною вафлі.
Збийте 2 яйця з сіллю. Обмокніть вафельний чебурек в яйце, а потім обсмажте на добре розігрітій сковороді. Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.
Більше з розділу Агро
Гречаний суп із морською капустою та консервованим горошком — готується просто і смачно
Рецепт приготування справжніх Полтавських галушок
Пустельна Мавританія почала вирощувати пшеницю у промислових масштабах
В Україні встановили Рекорд з наймасовішого розпису писанок майстрами різних регіонів країни (ФОТО)
Майже вдвічі зросли ліміти на кредити для виробників тваринницької галузі
Найгірший урожай вина за 62 роки: причина – «екстремальні» погодні умови
На Рівненщині повернули громаді дві земельні ділянки вартістю понад 6 млн
Як приготувати з перцю натуральний та дієвий засіб проти шкідників
Більше з GreenPost
Міскантус — популярний декоративний злак: що слід знати про цю рослину
Емоційна напруга та відчуття енергії: гороскоп на четвер, 2 травня
Німеччина запускає нову грантову програму для українського бізнесу
На сміттєзвалищі поблизу Чопа в пожежі постраждав чоловік
Румунія передала Україні організатора міжнародного наркосиндикату: "ціна питання" на понад 200 млн грн
Зміна клімату: розбудова нової кліматичної політики з урахуванням безпекової складової
Земля заповідника: 6,2 мільйона гривень "випарувалися" через махінації керівництва
Майно Януковича в «Межигір’ї» перейде державі: розпочався процес передачі в управління активів парку