Догори
Дати відгук

Смачне солоне сало в пакеті: за 36 годин можна ласувати

Два надзвичайно прості рецепти.

1 хв на прочитання10 Грудня 2022, 20:16
Поділитись:

Засолити сало можна в домашніх умовах. Для цього за бажання можна використовувати будь-які спеції та приправи, які вам подобаються — червоний перець, чорний мелений перець, приправу «10 овочів», спеції для шашлику, суху аджику тощо. Також можна вичавити свіжий часник.

Інгредієнти:

сало — 300 г;

сіль — 50 г;

спеції — 20 г.

Приготування.

Сало вимити, просушити.

Нарізати сало середніми шматками.

Насипати в тарілочку солі. Обваляти сало в солі зусібіч. Покласти сало в целофановий пакет.

Другий рецепт — для любителів гостренького. Потрібно до солі додати приправу. Сало виходить гостреньке і пахне часником.

Обваляти сало в суміші солі та спецій зусібіч і покласти у пакет.

Помістити сало в пакеті в холодильник.

Сало потрібно ставити на тарілочці: при засолюванні воно виділяє сік, а пакетик може протікати.

Через 36 годин солоне сало готове.

Також ми розповідали, як зберігати часник в умовах звичайної квартири — до Нового року, до кінця зими чи до літа.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.