Рецептом закуски з цукіні та помідорів поділилися на порталі Shuba.
Крок 1. Цукіні та помідори промийте, обсушіть і наріжте дрібними кубиками. Цибулю та часник очистіть і подрібніть. Зелень помийте та порубайте. Змішайте всі підготовлені інгредієнти, додайте сіль, цукор, перець та олію.
Добре розмішайте і залиште на 30 хвилин, щоб овочі пустили сік.
Крок 2. Потім поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння. Готуйте помішуючи на невеликому вогні 20 хвилин. За 5 хвилин до готовності влийте оцет і перемішайте.
Розкладіть салат у стерилізовані банки та герметично закрийте кришками. Переверніть дном догори, закутайте та залиште до повного охолодження. Зберігайте у прохолодному місці.