Сливова аджика: простий рецепт заготівлі корисного продукту

1 хв на прочитання07 Травня 2024, 06:30
Сливова аджика

Варити 10 хвилин.

Консервація може бути корисною для збереження мінералів, таких як кальцій і залізо, які можуть бути присутні у продуктах. Також, деякі антиоксиданти, які допомагають захищати клітини від пошкоджень в результаті окислення, можуть залишатися стабільними під час консервації.

Сливи – 1кг, томатна паста – 1 ст. л., болгарські перці – 2 шт., гострий перець, часник – 5 зубчиків, приправи «Хмелі-сунелі» - 1 ст. л., цукор – 2 ст. л., сіль – 1 ст. л.

Сливи помити, видалити кісточки. Покласти їх у каструлю, додати сіль і цукор. Поставити варитися. Коли при нагріванні слива пустить сік, додати томатну пасту.

Болгарський перець і гострий нарізати невеликими шматочками. Додати до сливи перець і «Хмелі-сунелі». Варити 10 хв. Додати в аджику часник.

Подрібнити аджику блендером до однорідної маси.

Довести до кипіння і варити 2-5 хв., розкласти по стерилізованих банках.

Закатати стерилізованими кришками.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: