- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Швидка вечеря без метушні і проблем - ніжна курка за 30 хвилин
Швидка вечеря без метушні і проблем - ніжна курка за 30 хвилин
М'ясо ідеально пасуватиме до картопляного пюре або відварного рису.
М'ясо курки виходить ніжним, соковитим, не пересушеним і ідеально підходить до будь-яких гарнірів. Можна готувати будь-які частини курки, навіть філе.
Інгредієнти:
- 1 кг стегон курки
- 2 ст.л борошна
- Сіль, перець, спеції
- 4 зубчики часнику
- 300 мл молока або нежирних вершків
- Зелень
Процес приготування:
1. Промийте м'ясо та просушіть його.
2. У пакет додайте борошно, сіль, спеції, ароматичні трави та паприку.
3. Додайте шматки м'яса до пакету і замішайте, щоб м'ясо повністю запанірувалось.
4. Обсмажте на сильному вогні до утворення рум'яної скоринки.
5. Рубану зелень дрібно.
6. В молоко або вершки видавіть часник, додайте зелень і змішайте.
7. Додайте молочний соус з зеленню до курки. Зменште вогонь, накрийте кришкою і тушкуйте 20 хвилин, потім перевертайте м'ясо, посоліть за смаком і тушкуйте ще 10 хвилин.
Таке ніжне, "вершкове" м'ясо ідеально пасуватиме до картопляного пюре або відварного рису.
Більше новин читайте на GreenPost.