Шоколадна ковбаска: десерт з нашого дитинства за 15 хвилин

1 хв на прочитання24 Жовтня 2022, 16:10

Крихти з печива повинні бути різного розміру

Ласощі «зі смаком» нашого далекого дитинства. Часто готували нам наші мами і бабусі. Для багатьох з нас, шоколадна ковбаска є першим кулінарним шедевром. Спосіб дуже простий: все змішав, сформував ковбаску і в холодильник.

Продукти

Шоколадна ковбаска: процес приготування

У каструлі підігріваємо молоко, додаємо цукор і какао-порошок.

Все ретельно перемішуємо, доводячи до кипіння, знімаємо з плити.

У гарячу масу кладемо вершкове масло.

Перемішуючи, повністю розчиняємо масло в гарячій масі. Відставляємо масу сторону остигати.

Печиво кладемо в харчовий пакет і подрібнюємо за допомогою качалки.

Крихти з печива повинні бути різного розміру, і великі і маленькі шматочки.

Крихту всипаємо в шоколадну масу, додаємо подрібнений волоський горіх.

Все добре перемішуємо і викладаємо на харчову плівку.

Формуємо ковбаску, замотуємо плівкою і ставимо в морозильник на дві години.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: