Ласощі «зі смаком» нашого далекого дитинства. Часто готували нам наші мами і бабусі. Для багатьох з нас, шоколадна ковбаска є першим кулінарним шедевром. Спосіб дуже простий: все змішав, сформував ковбаску і в холодильник.
Продукти
Шоколадна ковбаска: процес приготування
У каструлі підігріваємо молоко, додаємо цукор і какао-порошок.
Все ретельно перемішуємо, доводячи до кипіння, знімаємо з плити.
У гарячу масу кладемо вершкове масло.
Перемішуючи, повністю розчиняємо масло в гарячій масі. Відставляємо масу сторону остигати.
Печиво кладемо в харчовий пакет і подрібнюємо за допомогою качалки.
Крихти з печива повинні бути різного розміру, і великі і маленькі шматочки.
Крихту всипаємо в шоколадну масу, додаємо подрібнений волоський горіх.
Все добре перемішуємо і викладаємо на харчову плівку.
Формуємо ковбаску, замотуємо плівкою і ставимо в морозильник на дві години.