Догори
Дати відгук

Шахти “Павлоградвугілля” поновлюють роботу - Буславець

ДТЕК запустить роботу ДТЕК "Павлоградвугілля" на вимогу Міністерства енергетики та захисту довкілля.

1 хв на прочитання16 Травня 2020, 12:15
Поділитись:

На вимогу Міністерства енергетики та захисту довкілля ДТЕК запустить роботу ДТЕК "Павлоградвугілля".  

"Сьогодні (15 травня - ред) у мене була нарада з енергетиками. Я вимагала у представника державних шахт вивести шахтарів найближчим часом на роботу. Мене запевнили, що 16 травня працівники "Павлоградвугілля" вийдуть на роботу і отримуватимуть зарплатню", - про  це в ефірі програми "Свобода слова" заявила в.о. міністра енергетики та захисту
довкілля Ольга Буславець.

GreenPost повідомляв про те, що ДТЕК готовий з 15 травня відновити роботу «Павлоградвугілля» за умови стабілізації на ринку. Таку заяву зробив   генеральний директор «ДТЕК Енерго» Дмитро Сахарук. Сахарук заявив, що компанія готова вивести з 15 травня «Павлоградвугілля» та з 1 червня  «Добропіллявугілля» при умові, що ДТЕК буде впевнена в тому, що буде працювати економічний баланс ринку.

Нагадаємо, Енергохолдинг  ДТЕК з 20 квітня призупинив роботу з видобутку і збагаченню вугілля, підготовки гірничих виробок, а також ремонту гірничо-шахтного обладнання 10 шахт і допоміжні підприємства об'єднання ДТЕК Павлоградвугілля, збагачувальні фабрики Павлоградська, Добропільська, Курахівська, а також Першотравенський ремонтно-механічний завод і Науково-виробничий центр ДТЕК.

Раніше ДТЕК Енерго вже був змушений призупинити 5 шахт ДТЕК Добропіллявугілля, шахту «Білозерська» і ЦЗФ Октябрська.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Енерго