Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Здоров'я
  • Середня довжина пеніса у деяких країнах змінилася: ось про що свідчить оновлена світова статистика

Середня довжина пеніса у деяких країнах змінилася: ось про що свідчить оновлена світова статистика

Звісно, це не змагання.

3 хв на прочитання14 Червня 2024, 07:32
Зображення згенероване ШІ Зображення згенероване ШІ
Поділитись:

Ви коли-небудь замислювалися над тим, який розмір вашого пеніса у порівнянні з іншими людьми в усьому світі? Звісно, це не змагання, але експерти з охорони здоров'я з NowPatient зібрали дані про середній розмір пеніса по всьому світу, щоб виявити країни з найбільшими членами — і де середній розмір збільшився чи зменшився з роками, розповідає The Sun.

«Одна з частин тіла, про яку чоловіки можуть турбуватися більше, ніж про будь-яку іншу, — це пеніс, який рідко бачить більшість людей у світі. Деякі люди турбуються про свій пеніс або порівнюють його з іншими. Хоча ви можете переживати про розмір або форму свого тіла, важливо розуміти, що тіла всіх людей різні і красиві по-своєму. З огляду на це, ми хотіли з'ясувати, в яких країнах у середньому найбільший розмір тіла», — каже медичний письменник і керівник відділу розробки нових ліків Раджив Патель.

Тепер експерти Patient проаналізували дані World Population Review про середній розмір пеніса по країнах на 2024 рік.

Раджив зазначив, що в дослідженнях використовувалися дані, отримані на основі самозвіту, тобто чоловіки повідомляли про власні розміри пеніса, тому вони могли завищити їх на 2-5 см.

Дослідження показують, що чоловіки схильні применшувати свої реальні розміри, намагаючись досягти нереальних стандартів, тому краще сприймати ці середні показники не надто серйозно.

Вважається, що суданські чоловіки мають найбільші члени у світі — з середньою довжиною 17,95 см в ерегованому стані.

Хлопці з Демократичної Республіки Конго (ДРК) йдуть слідом за нами — в середньому 17,93 см. Еквадор посів третє місце, де чоловіки повідомили про середню довжину 17,60 см, за ним ідуть Республіка Конго (17,32 см), Гана (17,29 см) і Нігерія (16,99 см).Найменший середній розмір пеніса у світі має Таїланд, де середній розмір чоловічого прутня в ерегованому стані становить 9,42 см. Камбоджа і Непал посіли дещо вищі місця з середнім показником 9,83 і 9,98 см.

Велика Британія опинилася досить далеко від першої десятки в цьому розділі, посівши 60-е місце з 142 із середнім розміром пеніса 14,30 см, та все ж випередила США (14,15 см) і Швейцарію (14,25 см).

Де ж розміри пенісів змінилися найбільше?

Згідно з даними, рейтинги змінювалися протягом багатьох років.

Чоловіки Венесуели зазнали найбільшого збільшення розміру, в той час як італійці опустилися в рейтингу.

У період з 2022 по 2024 рік середній розмір пеніса у Венесуелі збільшився більш ніж на 27 %.

У 2022 році середня довжина в ерегованому стані становила 13,34 см, а цьогоріч вона зросла до 16,94 см.

Тимчасом в Італії середній розмір пеніса за два роки зменшився майже на 20 % — з понад 15 см у 2022 році до менш ніж 13 у 2024 році.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Більше з GreenPost