Секрет смачного сала, яке довго не затримається на столі: рецепт на Великдень 2023

1 хв на прочитання05 Квітня 2023, 11:40
Фото km-doma

Дивовижний рецепт, як засолити сало без зайвої метушні.

Смачніше і привабливіше сала ви точно не пробували. Унікальний рецепт сільського сала, яке готували ще наші близькі.

Вибирайте сало з м'ясним прошарком. Його можна подавати з ароматним борщем, грінками або в якості закуски.

Смак "копченого" сала буде бомбічним і не залишить байдужим точно нікого.

Рецепт сала на Великдень - покрокова інструкція

Вам потрібно:

Каструлю обов'язково беріть з нержавійки. Наливаємо воду та додаємо лушпиння цибулі, сіль.

Закип'ятити воду та обов'язково процідити.

Сало помити, прибрати весь бруд. Перекласти в каструлю з чистим розсолом.

Ставимо каструлю з салом на вогонь і проварюємо 12-17 хвилин.

Ми залишаємо сало в розсолі на 9 годин. Можна відправити в холодильник або на балкон.

Дістаємо сало з розсолу. Часник почистити і натерти сало.

Посипати сало перцем і улюбленими спеціями.

Сало щільно закрутити в папір для випічки або фольгу. Відправити в холодильник на 2 доби.

Смачний рецепт маринованого сала готовий до Великодня.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: