Догори
Дати відгук

Секрет приготування м’якої та ніжної печінки за 10 хвилин

Такий алгоритм на кухні забезпечить вас смачною, м’якою і соковитою стравою.

1 хв на прочитання07 Лютого 2024, 11:44
Рецепт приготування ніжної печінки Рецепт приготування ніжної печінки
Поділитись:

Навіть печінку птиці можна зіпсувати, якщо її готувати довше, ніж треба. Продукт дуже ніжний, тому потребує швидкої термічної обробки, щоб зберегти максимум користі. Порада проста, проте такий алгоритм на кухні забезпечить вас смачною, м’якою, соковитою стравою.

Курячу печінку промийте у холодній воді. Різати не треба. На 500 г печінки візьміть 300 г цибулі. Останню поріжте у довільній формі, проте тонко. Відправте до печінки, перемішайте, щоб сік із цибулі рівномірно покрив печінку.

Розігрійте олію на сковорідці, яка має кришку. Висипте печінку з цибулею, накрийте та готуйте протягом 5 хвилин на великому вогні. Не відкривайте, не мішайте.

Через 5 хвилин додайте сіль, перець і один раз перемішайте лопаткою, а потім закрийте кришкою і через хвилину зніміть із плити.

Печінка готова!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
На Житомирщині запустили гігантський завод з переробки конопель. Фото: Міністерство економіки України
На Житомирщині запрацювало найбільше в Україні підприємство з переробки промислових конопель
2 хв на прочитаннягодина тому
Фото: Максим Нікітін
Бісквітний рулет із повидлом нашвидкуруч — рецепт із розряду «гості на порозі»
1 хв на прочитання2 години тому
Арешт зернового терміналу на Одещині: майно передано АРМА. Фото: БЕБ України
В Україні заарештовано зерновий морський термінал відомого бізнесмена
2 хв на прочитанняВчора
Ліквідація нарколабораторії на Івано-Франківщині: злочинці отримали вирок. Фото: Івано-Франківська обласна прокуратура
На Прикарпатті засуджено наркоділків, які вирощували коноплю на десятки мільйонів євро
2 хв на прочитанняВчора
Салат із печінки тріски зі свіжими овочами — готується дуже швидко та легко
1 хв на прочитанняВчора
Салат з курячим філе та кукурудзою — більше не потрібно думати, що приготувати на обід чи вечерю
1 хв на прочитання16 Травня 2025
ВР підтримала законодавчі ініціативи щодо стимулювання економічного розвитку галузі рибного господарства
1 хв на прочитання15 Травня 2025
Салат із куркою та сухариками — легкий, але святковий, і готується нашвидкуруч
1 хв на прочитання15 Травня 2025